tag:blogger.com,1999:blog-6281908417751304822.post480232633597846292..comments2023-11-17T12:48:56.187+01:00Comments on Böbe Morzsák: Vödrös savanyúság télreBöbe Morzsákhttp://www.blogger.com/profile/14412582311628068403noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6281908417751304822.post-41335180232897141322014-07-30T12:42:40.943+02:002014-07-30T12:42:40.943+02:0010-12 850g-os kisvödörhöz elegendő a lé. Természet...10-12 850g-os kisvödörhöz elegendő a lé. Természetesen lehet felezni a mennyiségeket. A lét hideg, nem kell melegíteni, de a hozzávalókat hosszasan kell kevergetni, míg oldódnak. Amint látod megrakom a vödröket, ráöntöm a levet. Fóliát és a műa.fedőt teszem rá . bevallom én a tárolást úgy oldom meg, hogy egy műa.tálcára rakom egymásra a vödröket, így kevesebb helyet foglal. Nem kell dunsztolni, csak a helyére rakni. Még most is van az előző évről és nincs semmi baja.Remélem sikerül Neked is Timi! A zöldségekből 1-2 kg-ot válogass össze fajtánként. Amit legjobban szerettek abból többet, amit kevésbé, abból kevesebbet. Böbe Morzsákhttps://www.blogger.com/profile/14412582311628068403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6281908417751304822.post-60083366120476302522014-07-28T13:26:00.837+02:002014-07-28T13:26:00.837+02:00Szuper recept, el is szeretném készíteni, de szüks...Szuper recept, el is szeretném készíteni, de szükségem lenne még egy kis infóra. Mennyi zöldséghez van írva a recept, kb mennyi ilyen kis vödör lesz belőle? Sosem próbáltam még a vödrös megoldást, így érdekelne, hogy kell-e dunsztolni, valamint a tárolásra is kíváncsi lennék.<br />Előre is köszönöm a választ! TimiAnonymousnoreply@blogger.com