Oldalak

2014. június 15., vasárnap

Ételek és ami még kimaradt

Paraszt csorba


Kukorica puliszka juh túróval
Sós vízben tejbegríz sűrűségűre főzzük a kukorica darát. Zsírozott lábasba kanalanként lerakjuk. Erre tesszük a túrót, majd rétegezzük, amíg el nem fogy. Tetejére bőségesen rakunk tejfölt és az egészet összerottyantjuk, nem baj, ha az alját kicsit megkapja! 

Gombás tokány

Áfonyás tekercs

Gyilkos-tó

A csíksomlyói Kegytemplomban a hála-táblák

A Szűzanyánál tisztelgünk

Kontumáci kápolna Gyimesbükkben

Imi és Dobó Katica ropja a táncot

Gyöngyikéék

Tánc, tánc...

Nyergestetőn a kopjafáknál



Kelebia Önkormányzata által állított kopjafánál 




Ők a nyugdíjas pénzügyőrök az 1000 éves határkőnél!

Az üzbég "pojéka levest" elkészítem itthon és majd akkor teszem fel és írom le a receptet!




Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

2 megjegyzés: