Oldalak

2014. július 29., kedd

"Alma és a fája"


Szombaton felkérték Helgit, hogy beszéljen az életmódváltásukról. Ezt meg kell osztanom Veletek!
Tegnap egy megtisztelő kérésnek tettem eleget. A XI. Kárpát fesztiválon voltam Kelebián. 
Debütált a Bácskai Becses filmbemutató, majd én tartottam egy előadást arról, hogy miért jó helyi terméket fogyasztani. Hogy hitelesen tudjak erről beszélni, el kellett mesélnem, hogy honnan indultam...
Elmeséltem, hogy én gyakorlatilag haza jöttem, hiszen 14 éves koromig Kelebián éltem, szüleim, nagymamám most is itt élnek, tehát a gyökereim itt vannak.
Anyáék ott ültek a közönség sorai között, így kicsit meghatódva indultam, mert a mai napig is hálás vagyok és köszönettel tartozom Nekik, hogy felneveltek és embert faragtak belőlem.
A hallgatóság nagy része ismert, de elmeséltem, hogy "Egy lány vagyok csupán a sok közül" aki vidékről a városba került és végre megtalálta a "foltját" , mert nélküle most nem lehetne itt.
Elmondtam, hogy korábban egyáltalán nem foglalkoztam az egészséggel és a környezet tudatos életmóddal.
Aki ma vagyok és azt, hogy létrejött a Hengi szappan a férjemnek köszönhetem. Zoli ébresztett rá, hogy óvjuk, védjük az egészségünk, a csodálatos természetet, ami körül vesz bennünket, az Ő inspirálására végeztem el a szappanos tanfolyamokat és áll mellettem, segíti a "munkám" nap, mint nap, tehát a Hengi szappan nem én, MI vagyunk .
Elmeséltem, hogyan váltottunk tudatosan életmódot és a kozmetikumok lecserélése után, vidékre költöztünk és már a saját zöldségeinket fogyasztjuk. Minden téren tudatosak vagyunk 
A Bácskai Becses filmhez kapcsolódva elmondtam, hogy igen is, ha egyenként is kell, de győzzük meg az embereket, hogy vegyék fogyasszák a magyart!!! Óvjuk meg a magyarság szellemi, kulturális örökségét, mert van örökségünk... Csak nézzük meg a régi gyönyörű fa faragott, kovácsolt, fazekas remekműveket...
A magyar helyi termelőktől vásárolt termékek frissek, vegyszermentesek és minőségiek, nem sorozatgyártmányok, hanem egyediek és ami a legfontosabb, bennük van az alkotója szíve, lelke. Elmondtam, hogy aki a Hengi szappant vásárolja, abban nem csak én, hanem a Bácskai Becses filmben is látható Katika is benne van, hiszen az egyik legfontosabb alapanyagot a kecsketejet tőle vásárolom.
Az előadás után estig ott voltunk és mindenki megnézhette, kiválaszthatta ami neki tetszik. Találkoztam, beszélgettem régi ismerősökkel, kollégákkal. Szép nap volt. 
Köszönöm elsősorban a férjemnek és a fiaimnak -Zolikának és Botikánaknak- hogy a legnagyobb rajongóim és támogatóim, türelmük, támogatásuk nélkül nem alkothatnék.
Köszönöm a Szüleimnek, Húgomnak - Nonókának - és családjának, valamint az összes barátunknak, hogy a termékeim első tesztelői voltak és Nektek akik a HENGI SZAPPAN-t kedvelitek, olvassátok


Látogassátok és rendeljetek az oldalról! HengiSzappanNapsugaras szép napot kívánok! Böbe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése