Oldalak

2014. április 24., csütörtök

Mezőtúri táska


 
A pécsi közös varráson ismerkedtünk össze Szőke Klarisszáékkal. Megcsodáltuk az általuk készített mezőtúri táskákat, melyet ők a "Csabai-Szorgos-Foltosoktól", Szabó Lászlóné Gabitól tanultak.
Klarissza elküldte nekem a mintát, így én is megvarrtam ezt a praktikus, pakolós táskát az újrahasznosítás jegyében egy régi farmer ruhából. 

Szabó Marikának és Gombocz Áginak ajánlva ez a kép! A táska háta és oldala szabad-gépi tűzéssel! Hiba még van benne, de már azért alakul! Igazatok van! Rengeteget kell gyakorolni és szép lassan ráérez az ember az ízére!

Természetesen mindenféle kiegészítőt is varrtam: szemüvegtok, zsepitartó, pénztárca, neszi az apróságoknak...

Itt a pénztárca nyitva látható és felhívom a figyelmet  a táska oldalára rögzített telefontokra! Nincs könyékig matatás a táskában! Pillanatok alatt előkapom a mobilt!

Nem adja vissza a kép, de hosszú füllel készült a táska, így a két kezem üresen marad a csomagok cipelésére, illetve babakocsi tolására, unokák kezét is nyugodtan tudom fogni. Szóval ez egy szuper táska, igazán kedvemre való!




Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

2 megjegyzés:

  1. Kedves Böbe!
    Számunkra öröm, hogy együtt öltögettünk a pécsi közös varráson.
    Remekül sikerült a táska és a kiegészítők elkészítése.
    Bízom benne lesz alkalmunk személyesen találkozni.
    A kedvedre való táskát ne feledd otthon....
    Boldog öltögetést!
    Klarissza és a Gyűszű szövetsége

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Klarissza! Mindent köszönök! Praktikus, pakolós, szuper mintát kaptam Tőletek, de még ennél is fontosabb, hogy barátság szövődik köztünk!

      Törlés