Oldalak

2012. szeptember 8., szombat

Mindent bele!


Zoli kisvejemtől tanultam. Nekünk nagyon bejött!

Családnak szükséges mennyiségű csirkemellet felcsíkozunk, fokhagyma, só, bors, mustár, szójaszósz - pácoljuk amennyi időnk van rá.
Felkarikázunk kolbászt, szeletelt bacont felcsíkozunk, gombát, vöröshagymát, pritamin paprikát, savanyú uborkát szeletelünk. 
Kevés olajon a húst megpirítjuk, kiszedjük a serpenyőből, megpirítjuk benne a hagymát, paprikát, kolbászt, bacont, gombát, visszatesszük a húst, összekeverjük és a végén a savanyú uborkával még átforgatjuk.
Sült, petrezselymes, medvehagymás, vöröshagymás krumplival vagy csak úgy magában kenyérrel tálaljuk.
A gombát én tegnap csirkemájjal helyettesítettem.

Akik ettek belőle, nagyon dicsérték!



Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

2 megjegyzés: