Oldalak

2011. június 10., péntek

Epres táska, hagymaszoknya és a többi...

Kedvencem a kékfestő

Nálunk minden nap rengeteg tennivaló van. Hétfőn Mamival (Ő az anyukám és 80 éves lesz októberben) 34 tojásból gyúrtunk levestésztát: epelevél, cérnametélt, stb. Kedd volt az alkotó napom és akkor találkoztunk a Foltocskás lányokkal. Mindenki bemutatta mit készített a héten. Ildikó munkája volt a csúcs! Keresztszemes betéttel babatakarót alkotott. Ígérte, hogy elküldi a fotót, ha megkapom felteszem.
A néptáncosokkal összeállítottuk szerdán a "sárközi karikázót". Mostmár csak sokat kell gyakorolni. A Halas TV híradó műsorában  06.08-án http://www.halasmedia.hu/ látható a helytörténeti vetélkedővel kapcsolatos riport, ami velem készült szombaton. Csütörtökön a Kárpát Fesztivállal kapcsolatos megbeszélésen vettünk részt Zolival, lesz feladatunk ott is bőven.
Jövő héten Zsombi jön vendégségbe hozzánk, utána pedig Boti. Mindkét fiúnál a szobatisztasági projekt zajlik, hiszen ősszel ovis nagyfiúk lesznek.

Most jöjjenek az én heti munkáim:

3D-s szélforgós asztalközép

Ezt a táskát Helginek varrtam

A 9 négyzetes mintablokkot így fejeztem be

Körminél találtam ezt a mintát, kipróbáltam és kedden a lányokkal ezt tanultuk

A tortaművész lánykámnak készült ez a táska

Dupla szirmú virág

A lányoknak hagymaszoknya, ha tetszik nekik...

Bajsára visszük holnap ajándékba a kosárkát

Napsugaras szép napot kívánok!Böbe

2 megjegyzés:

  1. Csúcs ez az epres táska, biztos, hogy fogom használni! A szoknyát így fényképről nem nagyon tudom elképzelni, de majd felpróbálom! Ügyes vagy! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán a munkatempó! Csodálatos minden alkotásod.

    VálaszTörlés