Majonézes krumplisaláta és csülök tarjával Böbe módra |
1 kg tarja mellé egy hátsó csülköt vettem. Fokhagymás, vöröshagymás, sós, borsos, babérleveles lében megabáltam a húsokat. Mikor a csontjáról könnyen levált a hús kihűlés után feldaraboltam, tepsibe helyeztem. Az abaléből öntöttem rá, lefóliáztam és sütöttem még kb 20 percet, majd a fóliát levettem és megpirítottam.
Közben 2 közepes méretű vöröshagymát hosszában felszeleteltem, lisztben megforgattam és bő olajban pirosra sütöttem, törlőkendőre kiszedtem és a tálra helyezett húsra raktam. Uborkával, paprikával, fokhagymával és paradicsommal díszítettem.
Kísérőként majonézes krumplisalátát adtam hozzá, pirosarannyal, zöldségzöldjével dekorálva.
Őszibarackos-ribizlis gyümölcstorta |
Azt hiszem a képek elárulják, miért választottam ezt a címet! Minden esetre ismerősünk ámult és jót evett a finom ebédből.
Napsugaras szép napot kívánok!Böbe
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése