Máskor is,(április 29-én) sütöttem már ilyen sütit. Most kicsit változtattam rajta, így még sokkal finomabb, könnyebb az egész!!!
Hozzávalók:
Tésztája: 6 tojásból piskóta (6kanál cukor, 5 kanál liszt,
pici sütőpor, 1csoki pudingpor)
Krém:5 dl
tej, 2 csokis pudingpor, 1 db 25 dkg-ás gesztenyemassza, 30 dkg cukor,25 dkg
rama, ízlés szerint csoki, rum aroma és fél liter Hulala.
A pudingot felfőztem, melegen hozzáadtam a cukrot és a
gesztenyemasszát beledaraboltam, elkevergettem. A margarint felhabosítottam,
mikor kihűlt a krém összekevertem a kettőt, beleraktam az aromákat is, hozzákeverem a tejszínt és a
piskóta tetejére kentem.
0,5 l-es hulala tejszínt felvertem, rákentem a krém
tetejére. Egy újabb gesztenyemasszából kb felét ráreszeltem a tetejére.
Mindjárt felkockáztam és a hűtőbe raktam.
Napsugaras szép napot kívánok! Böbe
Nagyon jól néz ki és biztos baromi finom!
VálaszTörlésezt megfogom sütni,nagyon guszta!
VálaszTörlés