Hozzávalók:
8 tojás
30 dkg cukor
15 dkg margarin
10 kanál liszt
6 csomag vaníliás cukor
1 liter tej
Elkészítés:
1. A 8 tojás sárgáját 30 dkg cukorral és 15 dkg lágy margarinnal és a 6 cs vaníliás cukorral habosra keverjük.
2. Apránként hozzáadunk 10 kanál lisztet, és1 liter tejet.
3. Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
4. Vajazott, magas falú tepsibe, majd hideg sütőbe tesszük. 15-20 percig a legmagasabb fokozaton hagyjuk, majd takarékra vesszük, és 1 és negyed óra alatt készre sütjük (a sütőt sülés közben nem szabad kinyitni!!!).
Langyosan még kicsit folyós a krém, de ha a hűtőbe tesszük és hagyjuk teljesen kihűlni akkor utána, lehet szépen szeletelni!
Szuper finom, gyors, mutatós, elronthatatlan!!!
8 tojás
30 dkg cukor
15 dkg margarin
10 kanál liszt
6 csomag vaníliás cukor
1 liter tej
Elkészítés:
1. A 8 tojás sárgáját 30 dkg cukorral és 15 dkg lágy margarinnal és a 6 cs vaníliás cukorral habosra keverjük.
2. Apránként hozzáadunk 10 kanál lisztet, és
3. Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
4. Vajazott, magas falú tepsibe, majd hideg sütőbe tesszük. 15-20 percig a legmagasabb fokozaton hagyjuk, majd takarékra vesszük, és 1 és negyed óra alatt készre sütjük (a sütőt sülés közben nem szabad kinyitni!!!).
Langyosan még kicsit folyós a krém, de ha a hűtőbe tesszük és hagyjuk teljesen kihűlni akkor utána, lehet szépen szeletelni!
Szuper finom, gyors, mutatós, elronthatatlan!!!
Tényleg nagyon jól sikerült ez a kép, a sütiről nem is beszélve! :-)
VálaszTörlésKöszönöm a receptet!
VálaszTörlés