Oldalak

2013. január 26., szombat

Kezdőknek ajánlom



Már jeleztem Mónikának is, hogy a Foltocskás Lányokkal eldöntöttük készítünk közösen egy-egy gyűjteményest a Kárpát Fesztiválra. Tehát hetente varrunk egy új mintát. 

DE!

 Arra próbálom Őket rávenni, hogy használjuk ki az egy-egy mintában rejlő lehetőségeket. Elsőként a homokórás gyors sablonnal dolgoztunk és még hetekig ezzel szeretnénk különféle változatokat készíteni. 
Minden anyagból más-más hatást érünk el. Lásd itt a két minta.
Mivel a blogomra nem merek már annyi képet feltenni a szűk tárhely, illetve a nagyméretű képek miatt, így egy kedves blogos ismerős Vera útmutatóját osztom meg veletek. Ez alapján könnyen indulhattok! A leírtakhoz annyit tennék hozzá, hogy a szélforgóból úgy lesz homokóra, hogy a négyzeteket szembe fordítjuk egymással, a munka hátoldalán húzunk egy átlót és varrásráhagyással az átló mindkét oldalán végiggépelünk, majd az átló vonalán elvágjuk az anyagot és már kész is a homokóra!



Pjulcsy is meghirdetett egy közös-varrós játékot. Én már jelentkeztem. Remélem kedvet kaptok akár Julcsi vagy a mi játékunkhoz és kipróbáljátok a felkínált lehetőségeket. 

Szívesen veszem én is ha kapcsolódtok a játékhoz. Időnként megmutatom majd a csoport munkáit is!




Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett !
    Nem ígérem hogy csatlakozok hozzád!De azért kíváncsian várom a csoport munkáját !

    VálaszTörlés