Elkészítése:
Családnak megfelelő mennyiségű csirkemellet felszeleteltem. Mustárral olíva olajjal megkentem, fűszereztem (vegeta, kis bors).
Serpenyőbe tettem olajat és a lecsorgatott ananász darabokat megpirítottam.
Ezután a csirkefalatkákat lisztben megforgattam, majd megsütöttem.
Jénai tálba raktam, ráhelyeztem az ananászt.
Pirított fenyőmaggal és az ananász levével egészítettem ki.
Fólia alatt 30 percre a sütőbe tettem.
Saláták, krumpli minden változatban illik hozzá!
Miért szeretem ezt az ételt?
Már előbb elkészítem, ha a gyerekek itt vannak tudok velük lenni és mégis szuper ebédet tálalok!
Napsugaras szép napot kívánok! Böbe
Hú ez nagyon finom lehet! Szeretjük mi is az ananászt, biztos elkészítem majd én is.Köszi!!!
VálaszTörlés