Oldalak

2011. szeptember 11., vasárnap

Ismét a Vadásznapról


Bevallom őszintén az este már csak arra volt energiám, hogy néhány képet feltegyek a Vadásznappal kapcsolatosan.
Kalocsán rendezték meg ezt a napot, ez a harmadik alkalom, hogy Bács megye kapta a lehetőséget a az országos esemény megrendezésére. Csodálatos környezet, az Érsekkert biztosította a helyszínt. Dr.Bábel Balázs Kalocsa-kecskeméti érsek,  celebrálta a misét, amely után  az országos kitüntetések átadására került sor. A társaság két tagja: Horváth Zoltán elnök és Aranyász József vadászmester vehettek át orzságos kitüntetést.

Ezt követte az új vadászok fogadalomtétele. E mellett egész napos programokkal várták a vendégeket. Az íjász, vadászkutya és terepjáró autó bemutató mellett hazánk összes vadászható vadfajok egész alakos preparátumaiból nyílt kiállítás, melyhez Afrika Kiállítás is kapcsolódott, de élő állatokból sem volt hiány. Akik részt vettek a rendezvényen, azok ezen alkalomból különleges vízimadarakat is láthatnak a kertben.


A vadászkürtösök

Országos kitüntetéseket adtak át - az elnök

A vadászmester

Beszélgetés a a Védegylet elnökével

Emberi erővel hajtott kosaras hinta kicsiknek

Természetesen igazi családi program volt, hiszen a délutáni kulturális műsorok mellett egész nap arcfestéssel, kézműves foglalkozással és állathang felismerő játékokkal várták a legkisebbeket, míg a szülők a vadászati kézműves termékeket felvonultató sétányon vásárolhatnak a hazai kézműves szakma kiemelkedő képviselőitől.
Kalocsai viselet és tányérfestés

Baráti beszélgetés

A Kelebia Vadásztársaság dám és vaddisznó pörkölttel kedveskedett az autóbusszal és személykocsikkal érkező tagtársaiknak és családtagjainak.

Élménydús, kellemes nap volt a tegnapi! Köszönet a szervezőknek!!!



Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése