Oldalak

2011. augusztus 4., csütörtök

Kiállítás Topolyán


Ma óriási élményben volt részünk. A topolyai kedves ismerőseink meghívtak bennünket a Vajdasági Kézimunka Szövetség évente megrendezett kiállítására. Említették, hogy az egyik iskolában lesz a kiállítás. Semmi előzetes információnk nem volt arról, hogy milyen lesz ez a rendezvény. Hát elámultunk! 45 szervezet 1500 tagjának lehetett csodálni a szebbnél-szebb remekművét. Keresztszemes, fehér hímzés, selyemfestés, horgolás, kötés, papírból kosárfonás, üvegfestés és még sorolhatnám...
Szóval mi kaptunk 2 db 2x3 m-s felületet, 3 db asztalt és 2 db tornapadot 4 db székkel. Ezen kellett elkészíteni a mi egyedül álló kézimunka-kiállításunkat. (Egyedülálló, mert más foltosmunka nem volt!) A képek mutatják, hogy mit tudtunk kihozni a lányok munkájából.
Ja, készült velünk interjú is a helyi tv, ill. a Pannon Tv riporterei kérdezgettek bennünket, nem tudom mikor jelenik meg.



Az én jó Uram, Zoli, aki minden hóbortomban velem van, és Rozika barátnőm, akivel nagyon megértjük egymást

Sajnos kicsit zsúfolt a felület, de mindenki munkáját szerettük volna megmutatni



Későn vettem észre, hogy a gépem elállítódott, így a képek kissé homályosak lettek. Vasárnap 3 órakor lesz a kiállítás zárása. Akkor fogok újra készíteni fotókat és bemutatom a többi gyönyörűséges munkát. (A mi anyagunk tovább utazik Bajsára, ahol a helyiközösség termében állítják ki néhány napra.)

Ki gondolta volna, hogy ilyen "nemzetközi" sikerünk lesz? Nagyon örülünk!!!

Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

4 megjegyzés:

  1. Szép lett a kiállítás, biztos nagyon tetszik az ottaniaknak is! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a szép kiállításhoz és a nemzetközi sikerhez :). Jó munkaigényes darabokat vittetek magatokkal. Nem lehetett egyszerű úgy elhelyezni a munkáitokat, hogy mindegyikből minél többet lehessen látni. Várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  3. Mind igaz, amit írtál! Vasárnap megyünk és készítem a fotókat a többi szuper kiállításról!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Csodálatosak a munkák.

    VálaszTörlés