Oldalak

2011. augusztus 29., hétfő

Mályvás pénztárca


Kedvencem ez az árnyalat! 

Sajnos elromlott az Erdélyből hozott szépséges bőr pénztárcám kapcsolója, nem lehet javítani. Már régóta gondolkodtam, hogy kellene próbálkoznom pénztárca készítésével, de a kényszer csak ma vitt rá. 5-kor keltem, szabtam, mértem, próbálkoztam. Ez lett belőle, éppen olyan, mint a régi bőr. Zseb, tok annyi van rajta, mint az előzőn, tehát minden a megszokott helyére kerül. Kellett bontogatnom néhányszor. Nekem tetszik ez a mályvás szín. Erős vászon az alap (turkált ágynemű huzat!) Kombináltam egyszínű puplinnal és a sötétebb színű szegélyek selyemből készültek. Kiváncsi vagyok leánykáim mit szólnak hozzá. Ez marad az enyém, de már tudom a trükköket a gyors, pontos varráshoz, tehát szíves csinálok nekik is. Tovább tartott elkészíteni, mint a jól begyakorolt tulipános táskát. Kinek tetszik, jelezze?!



Jo-jó és gyöngy dekoráció



Zsebek és tokok, amennyi kell...


Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm. Nagyon szívesen átadnánk Nektek is ezeket a foltvarrós ötleteket, ha lenne érdeklődő és össze tudnánk hangolni a dolgokat. Írtam a blogodra is, de nem látom megjelenítve. Gyönyörőek a gyerekek és rólatok is sugárzik a boldogság.

    VálaszTörlés
  2. Megjelent amit írt csak előszőr nálam az írányitó pulton mert megjegyzés moderálás van beállítva,és ha én olvastam, jóváhagytam akkor jelenik meg a blogon,nem sűrűn de előfordul némi "szemét" is és így azt ki lehet szűrni.A folt varrásról meg majd kérdezősködök hogy van e rá érdeklődő és szólók.

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik. Én még nem varrtam pénztárcát, bár egy itt lapul kiszabva, de még nem vitt rá a lélek, hogy megvarrjam, mert valahol nem stimmel szerintem. Ha leírnád a méreteket, nagyon megköszönném. Sőt, ha a mintadarab varrása során szerzett tapasztalatokat is megosztanád a blogodon, az már hatalmas segítség lenne. Holnap tanévnyitó ünnepély. Most lettem készen a beszédemmel :)

    VálaszTörlés