Oldalak

2011. december 24., szombat

Karácsonyi áldás


Áldott legyen a betlehemi Csillag fénye, mely Rád világít, és amely Benned van. Az áldott Fény sugározzon be Téged, és melegítse fel szívedet, hogy mindig úgy lobogjon, mint a kandallók tüze hideg téli éjszakákon, és minden testvér és felebarát. Jöhessen melegedni Hozzád.

Lakozzék és sugározzék szemedben a betlehemi Csillag sugara, mint az ablakba állított adventi gyertyák fénye, mely az élet sötétjében eltévedt vándorokat hívja megpihenni. Legyen a betlehemi Gyermekkel való találkozásod elmúlhatatlan öröm és boldogság forrása Számodra.




December havában és egész évben Szent József, Szűzanya és Jézus közössége tegye Családodat a béke, megértés és szeretet Oázisává, melybe minden családtagnak megnyugvás, felüdülés és öröm a hazatérés. Legyen áldott minden kapcsolatod.




Áldott legyen a Rád hulló lágy hópihe. Ekként hulljanak lelkedre a kegyelem édes cseppjei, és csíráztassák és növeljék Benned az Élethez oly szükséges /nyolc/ boldogság-virágcsokrát, hogy mindnyájunk örömére illatukkal megteljék a levegő, amerre csak jársz.


Szeresd az embereket, és ne feledd, hogy nincs ellenség, csak Tanító van. Aki rosszat tesz, ő is tanít valamire. Áldd meg őt is, mert mindannyian egy Atyának gyermekei vagyunk, egy Lélek köt össze minket, és egy Bíránk lesz, melytől nem kell félnünk, ha menedékünk az Úr.
Ámen.



Áldott, békés, boldogságos karácsonyi ünnepetek minden kedves Rokonnak, Barátnak, Ismerősnek, Olvasómnak !

Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

3 megjegyzés:

  1. Neked és családod minden tagjának békés boldog ünnepeket kívánok:))))

    VálaszTörlés
  2. Boldog Békés Áldott Ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük Lányok! Amint látjátok nagyon jól teltek az ünnep napjai!

    VálaszTörlés