Oldalak

2011. december 27., kedd

Karácsonyi pillanatképek


Rejtett ajándék


Mami a Lányokkal




Na, hol a legjobb játszani? - az asztal alatt!


Nonóka, Máté

A három fiú - mozgásban, és a közös ajándék



Zolikámmal

Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

2 megjegyzés:

  1. Kedves Böbe! Gyönyörű a karácsonyfátok, és látszik a képeken, hogy a családi ünnep meghitt, szép volt. Láttam, milyen finomságokat készítettél.
    Olvastam ám a bejegyzéseidet korábban is, de sajnos nem tudtam megjegyzést küldeni. Még a névnapodra is írtam egy hosszabb levelet, de láttam, hogy nem ment el. Nekem az ősz lakásvásárlással és -felújítással telt. Most karácsonykor ünnepeltünk az új lakásban először anyukámmal és a két lányommal, és csak most van alkalmam igazán pihenni is egy kicsit. A varrógépet is előveszem hamarosan. További jó pihenést kívánok Neked. Szeretettel Kati

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati!
    Én is rengeteget gondoltam Rád. Sejtettem, hogy valami nyomós oka volt hallgatásodnak! Remélem az új lakásvásárlással kapcsolatos herce-hurca után már csak a mapi feladatokkal kell megküzdeni. A tv.változás az "államosítás" stb.újabb munkát jelent biztosan. Soha nem egyszerűsítik, inkább nehezítik a dolgunkat! Nagyon sokat gondolok arra: De jó, hogy nyugdíjas lettem!
    Most életem legnagyobb részét az unokázás, foltvarrás egyéb közösségi tevékenység teszi ki.
    Ez nagyon jóóó!Folt Ágitól tanultam a tűzés alapjait, talán most lesz arra időm, hogy gyakoroljam kicsit, mert ez nagyon izgat, de sok idő kell hozzá, amíg megtanulja az ember lazán vezetni az anyagot.
    E-mail címem (nem tudom hogy kellene kitenni!) zoerzsi49@gmail.com
    Köszi, hogy jelentkeztél, jó pihenést és egy nyugodtabb, boldogabb évet kívánok Neked jövőre!
    Puszi: Böbe

    VálaszTörlés