Oldalak

2012. június 4., hétfő

Hittanos akadályverseny

 Szombaton hittanos akadályversenyt tartottak a hittanos gyerekeknek. A szervezők bennünket is felkértek segítőnek. 4 csapat indult 6-8 fős létszámmal. Előttünk volt a 2.állomás. A feladatok megoldása mellett figyeltük mennyire fegyelmezettek a gyerekek, hogyan tudnak együtt dolgozni. Robiék csapata volt az első, a versenyt is ők nyerték!

Jákob fia József Egyiptomban kapott egy üzenetet. Nyilván, hogy képolvasással kellett megkeresni a helyes megoldást: "Azért küldött Isten előre, hogy megmentsem életeteket"

 A vasárnapi Szentleckét kellett kifejezően felolvasni (Zolikám a menetlevelet írja alá, a kerítésen Nagy Ferenc plébános úrtól kapott feszület, hogy emlékét megőrizzük)

A "jópásztor" terelgeti nyáját a forráshoz, azaz Zsombi a kislabdát egy bottal a kijelölt terepen. Természetesen mindezt időre kellett a csoportnak végezni.

Lufifúvó-verseny -  amit elvihettek a gyerekek

Eszterke olvas fel

Liza motorozik
Mielőtt továbbindultak a gyerekek fodormentás limonádét ihattak, ami nagyon ízlett nekik!

A verseny végén eredményhirdetés és bizonyítvány-osztás volt a templomban, valamint Béla által főzött szuperfinom babgulyást fogyasztottunk el a plébániakertben közösen a segítőkkel, néhány szülővel.

Itt, a többi állomáson készült fotók is megtalálhatók!

Nagyon örülök, hogy részt vehettünk ebben a játékban és főleg annak, hogy vasárnap a szentmisén a szokottnál több gyermek és kedves szülő jelent meg! 



Napsugaras szép napot kívánok! Böbe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése