Elkészítés:
Szükséges hozzá személyenként két szelet karaj (Helgi csirkemellből szokta!), 1 tükörtojás, 1 szelet kakastaréj szalonna, néhány karika kolbász, fokhagyma, csipet őrölt paprika.
A hússszeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, lisztbe mártom, és olajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Tükörtojásokat, szalonnát, kolbászt sütök, majd mindegyik hússzeletre elhelyezek egyet.Jól megszórom apróra vagdalt fokhagymával, paradicsom és kaloforniai paprikacsíkot raktam rá dísznek
Sült krumlival készült most vasárnap.
Ja, az olajban először a szalonnát és a kolbászt sütöm, utána a húst, ez még finomabb ízt ad neki.
Na, hogy tetszik a szivecskés tükörtojás sütőm? Zolikámtól kaptam pár éve.
Kóstoljátok meg, Ti is!
Napsugaras szép napot kívánok! Böbe
A tükörtojások hol vannak a húsok tetejéről ????
VálaszTörlésNem a tetején, mellette van!
Törlés